Copyright©  by Icatcherz 2005-2015  -  Algemene Voorwaarden
Prijzen:
1 pak voor volume 130 euro
2 pakken verlenging en volume 250 euro
3 pakken voor een verlenging 370 euro

Uithalen skinweft 20 euro
Herplaatsen per pak 37,50

Skin Weft Indian Gold

 

De Skin weft is de nieuwste techniek op het gebied van de haarverlenging. U moet dit zien als een lange strook tape (soort plakband) waar allemaal zeer minescule gaatjes in zitten. Door deze gaatjes zijn handmatig de haren vast geknoopt en is er vervolgens een plakrand (Skin Tape) overheen gezet. Om de plakrand te beschermen zit er een dun stukje folie overheen welke verwijderd wordt tijdens het aanbrengen.

Het is een zeer snel en eenvoudig systeem welke tevens een zeer mooie en natuurlijke haarverlenging opleverd. De Skin Weft is licht en comfortabel te dragen en volledig onzichtbaar te plaatsen. Ideaal voor iedereen die zijn haren voor een korte tijd wil veranderen.

De stroken blijven 4 tot 8 weken goed zitten en kunnen eenvoudig met verwijdervloeistof worden losgemaakt. Na het verwijderen kunt u de strips makkelijk hergebruiken, door er een nieuw strookje Skin Tape op te plakken. Deze Skin Tape is speciaal voor de Skin Weft gemaakt en zorgt ervoor dat u geen gebruik meer hoeft te maken van losse lijm zodat u schoon en netjes de haren kunt aanbrengen.